Lula za početnike

Naruči knjigu od autora!

  • brza isporuka
  • besplatna poštarina
  • ograničena količina
Pročitaj više...

Ova knjiga nije pisana u svrhu promidžbe uporabe duhanskih proizvoda!
Povećanja broja pušača nikako nije cilj ove knjige.

Pročitaj više...

Ovo je najpotpunija knjiga o lulama za pušenje duhana na hrvatskom tržištu. Ako pušiš lulu ili to tek namjeravaš, ovu knjigu moraš imati.

Gdje i kako kupiti knjigu

Od autora

Za kupce iz Republike Hrvatske:

Knjiga se može kupiti direktno od autora po cijeni od 70 kuna. Kod plaćanja preko tekućeg računa i slanja knjige običnom pošiljkom ili kao Tisak paket, poštarina je besplatna, odnosno pošiljatelj snosi troškove poštarine.
Ukoliko kupac želi primiti i/ili platiti knjigu na drugačiji način (preporučena pošiljka, prioritetna, plaćanje otkupnine, kurirska služba...), kupac snosi troškove poštarine.
Možeš se kod autora raspitati o roku isporuke i načinu plaćanja ili knjigu odmah naručiti.

Za kupce iz inozemstva:

Knjiga se tiska u Americi tako da treba platiti dvije poštarine: od SAD do Hrvatske i od Hrvatske do odredišta. Stoga knjiga s poštarinom dođe skuplje nego ako se naruči s Amazona.
Knjiga se može kupiti direktno od autora, uz plaćanje preko PayPala, pa ako ti to odgovara, raspitaj se.

Ne treba mu knjiga

Amazon

Knjiga se može kupiti na Amazon.com po cijeni od 10 USD + poštarina. Visina poštarine ovisi o tome koliko brzo ili sporo želiš da ti knjiga stigne. A moguće je da bude i kakvog popusta, odnosno da cijena knjige bude 5-10% niža.

Direktni link za kupovinu knjige: Moj najbolji priručnik o pušenju lula za početnike, a može i za one koji to više nisu.