Lula za početnike

Naruči knjigu od autora!

  • Rasprodano.
  • Nema.
  • A šta ćeš...
Pročitaj više...

Ova knjiga nije pisana u svrhu promidžbe uporabe duhanskih proizvoda!
Povećanja broja pušača nikako nije cilj ove knjige.

Pročitaj više...

Ovo je najpotpunija knjiga o lulama za pušenje duhana na hrvatskom tržištu. Ako pušiš lulu ili to tek namjeravaš, ovu knjigu moraš imati.

O autoru knjige

Autor knjige

Autor knjige "Moj najbolji priručnik o pušenju lula za početnike, a može i za one koji to više nisu" je čovjek koji posjeduje lulu za pušenje duhana i zna ju upotrijebiti. Popušio je do sada više od jedne vrećice duhana, a ima i bradu kao pravi lulaš.

Nema neke osobite lulaške kvalifikacije, tako da ne može navesti neke biografske podatke relevantne za temu knjige. Uostalom, nije važno tko je knjigu napisao, nego što u knjizi piše.

Rođen je u drugoj polovici 20. stoljeća, na najzapadnijem dijelu područja koje je po suvremenoj historiografiji bilo poznato pod nazivom Jugoslavija.

U vrijeme pisanja ove knjige, bio je zaposlen u tvrtki koja je državni rekorder po broju neisplaćenih plaća. Po zvanju je inženjer strojarstva, a zanimanje je nepoznato i njemu samom. Trenutačno je "između poslova".

Ni na koji način nije profesionalno vezan uz lularski ili duhanski biznis i ne osjeća se dužnim pomagati i savjetovati lulaše i one koji to žele postati.

Svejedno, po logici "tko ne zna, podučava druge", autor je i samoizdavač knjige "Moj najbolji priručnik o pušenju lula za početnike, a može i za one koji to više nisu".
Nije uspio naći zadovoljavajući priručnik za novajlije u svijetu lulaštva, pogotovo ne prilagođen ljudima iz ovog stoljeća i s ovog prostora, pa ga je morao napisati sam.

Oženjen je najboljom suprugom u povijesti čovječanstva.

 

Tata inspektora Clouseaua