Lula za početnike

Naruči knjigu od autora!

  • Rasprodano.
  • Nema.
  • A šta ćeš...
Pročitaj više...

Ova knjiga nije pisana u svrhu promidžbe uporabe duhanskih proizvoda!
Povećanja broja pušača nikako nije cilj ove knjige.

Pročitaj više...

Ovo je najpotpunija knjiga o lulama za pušenje duhana na hrvatskom tržištu. Ako pušiš lulu ili to tek namjeravaš, ovu knjigu moraš imati.

Moj najbolji priručnik o pušenju lula za početnike, a može i za one koji to više nisu

Naslovnica knjige
  • Autor: Elvis Gambiraža
  • Vlastito izdanje, rujan 2018.
  • Materijalni opis: 252 stranice, crno-bijelo ilustrirano
  • Dimenzije: 9" x 6" (22,86 x 15,24 cm)
  • Jezik: hrvatski
  • ISBN: 1499677588; ISBN-13: 978-1499677584

Sve što bi svaki pušač lula morao znati!

Knjiga "Moj najbolji priručnik o pušenju lula za početnike, a može i za one koji to više nisu" je najpotpuniji priručnik o pušenju lula za početnike, a prvenstveno je namijenjen početnicima koji tek razmišljaju o početku pušenja lule, ili su pak upravo počeli, a još nisu sigurni da im je baš sve jasno.

Ako tek razmišljaš o početku pušenja lule, kupi ovu knjigu prije prve lule! Ako si iskusni lulaš, opet ovu knjigu moraš imati jer kod nas nema ničeg sličnog!

Knjiga obrađuje, više-manje, sve što bi početnik trebao znati. U knjizi se obrađuju teme: zašto je bolje pušiti lulu a ne cigarete, upoznavanje sa različitim materijalima, izvedbama i oblicima lula, osnovna znanja o različitim vrstama duhana za lulu, a u knjizi se daju i osnovni savjeti o nabavci, pušenju i održavanju lula, kao i o nabavci i čuvanju duhana.

Ima u knjizi i tema koje nisu baš prikladne za početnike, ali tu su neka se nađu za vrijeme kad početnik više ne bude početnik, kada se može vratiti knjizi i vidjeti što je propustio u prvom čitanju.

Knjiga nije pisana za iskusne lulaše, ali svejedno i iskusnim lulašima je knjiga zanimljiva i korisna. Knjiga pruža mnoštvo informacija na jednom mjestu, a ni u jednom djelu nije dosadna, već sadrži i određenu doza humora.

Trudio sam se ne prenositi poluistine, dezinformacije i kojekakva lupetanja kakva se na internetu mogu u izobilju naći o bilo kojoj temi. Trudio sam se prenositi samo informacije koje, ako ih već nisam provjerio u praksi, barem zvuče vjerodostojno.

Knjiga je pisana sa stajališta dugogodišnjeg pušača cigareta, koji je prešao na lulu i prilagođena je čitateljima iz Hrvatske. Naravno, čitat će ju i drugi koji razumiju ovaj jezik. Nisam baš upućen u stanje lulaštva u sličnojezičnim zemljama, no kako tamošnja situacija nije drastično drugačija nego ovdje, i njima je ova knjiga korisna. Osobito u poglavljima koja govore o lulama i duhanima općenito.

 

Knjiga Lula za početnike